El passat 4 de maig, les participants del programa Leader Code teníem una cita a Madrid: Global Trends. Es tractava de la cloenda del curs i va ser un colofó molt enriquidor.
La Jornada comptava amb la presència de joves emprenedors com Jan Carbonell, May López-Bleda de Castro, Javier Simón, Jesús Simón i Juan Manuel Vizuete. Escoltar els seus consells i experiències va ser un alicient per a les líders del futur, que estaven entre el públic.
Tot seguit, van ser les mateixes participants a Leader Code les que van prendre la paraula. Dels 210 treballs d’impacte social presentats, la Fundació Fase en va seleccionar els 17 millors, entre els quals n’hi havia dos de Rocabruna: el de la Irene Paz i el de la Gemma Regalat. Tant elles com la resta de seleccionades van defensar el seu projecte en públic d’una manera molt clara i motivadora.
Aquell matí, a Madrid, es va veure clar que amb un bon grup de joves que es proposen reunir talent i esforç al servei de la societat, el món pot canviar. I per això ens tornarem a trobar aviat, aquesta vegada a Dublín, a finals de juliol, per a seguir formant-nos en lideratge en acció amb una perspectiva cada vegada més global.
.
.
.
.
.
.
.
.
.