ACTIVITATSrocabruna-descarrega-horari-trimestre
rayaroca

ORDINÀRIES

ESPORT

A través de l’esport es poden transmetre molts valors com el de l’esforç, el treball en equip, la constància, l’amistat.

Pàdel, Ultimate (frisbee), Zumba.

LIFESTYLE

Avui en dia és fonamental desenvolupar la creativitat en totes les seves dimensions des de ben petits.

Tallers de moda, de noves tecnologies, saber estar, etc.

CUINA

Amb la cuina s’ensenya molt més que a elaborar receptes. Es desenvolupen moltes capacitats: es treballa el llenguatge, les matemàtiques, els colors i formes, etc. A més, es comparteix, es treballa en equip i s’eduquen els hàbits alimentaris.

Le Petit Chef, Master Chef júnior.

ARTS ESCÈNIQUES

A través de l’expressió en escena es desenvolupen habilitats relacionades amb la comunicació, la creativitat, l’empatia, la confiança en un mateix, la gestió de les emocions o l’expressió a nivell corporal, tant importants per al creixement integral.

Els Pastorets, Sketch musical.

ARTS & CRAFTS

Educar la mirada en l’art i la cultura és fonamental per a desenvolupar el talent i la faceta creativa. L’activitat d’arts & crafts potencia la curiositat i desperta la sensibilitat estètica.

Pintura, taller de joies, de fang, d’scrapbook, etc.

.

HORT I JARDÍ

Es pretén sensibilitzar i educar en valors de sostenibilitat, respecte a la natura i al medi ambient, mitjançant el contacte amb l’agricultura i l’hort.

VOLUNTARIAT

A Rocabruna intentem que les nenes siguin solidàries i treguin el millor d’elles mateixes, que aprenguin a donar-se als altres i a veure les necessitats dels que les rodegen.

Visita a gent gran, camps de treball

EXTRAORDINÀRIES

Les activitats extraordinàries són una alternativa atraient que cobreixen la demanda de les famílies, col·legis i la societat. Fan del temps lleure una oportunitat per a seguir el pla educatiu de les famílies, ajudant al creixement integral de les noies.

Esquí, convivències d’estudi, convivències d’esport, trobades amb altres associacions, patinatge sobre gel, viatges culturals i solidaris, sopars temàtics, festes d’aniversari, cinefòrum, esdeveniments corporatius (Fira Familiar, festa de Nadal, barbacoa familiar, festival de final de curs, etc.)

rocabruna-activitats