El darrer dissabte 27 d’octubre va tenir lloc l’acte d’obertura del curs Leader Code I a L’Auditori Josep Irla de la Generalitat de Catalunya a Girona. L’acte va ser presentat pel Sr. José María Blázquez, Arquitecte i President de la Junta de pares de Rocabruna. Tal com ell va explicar, es tracta d’un projecte ambiciós, que busca donar eines de qualitat a les noies de 14 a 18 anys perquè puguin esdevenir dones fermes, fortes, segures de sí mateixes a tots els nivells: personal, professional, social… De manera que allà on siguin, deixin una petjada positiva i profunda a les persones, realitats i estructures socials, econòmiques, polítiques i ideològiques del seu entorn. 
.
Seguidament, el Sr. Pere Cornellà, Director General Manager de Cafès Cornellà, President de PIMEC Girona i Vicepresident de PIMEC, va dirigir un discurs a les noies que enguany inicien el projecte a Rocabruna. Les seves paraules, incisives, afectuoses, esperançadores i plenes d’energia, van ser un bon impuls per aquest primer grup de joves líders que han tingut el coratge d’apostar per un curs del nivell de Leader Code. Cornellà va parlar a pares i filles del paper que la dona comença a tenir en força sectors professionals on abans gairebé no hi era present. Tanmateix, va posar sobre la taula el fet que no n’hi ha prou amb una bona preparació acadèmica per a desenvolupar amb èxit el paper de dones líders que el món d’avui necessita. 
. 
Certament, és cada vegada més convenient contribuir a la formació de dones i homes capaços de liderar els canvis que cada societat demana. Aquesta formació és tasca dels pares i mares amb l’ajuda de l’escola i d’entitats que sàpiguen formar els joves en el temps de lleure, com és el cas de Rocabruna. A l’Associació, aquest curs 2018-2019, apostem pel curs Leader Code de la Fundación Fase, segurs que serà una part important de l’engranatge formatiu d’aquestes noies. Ara que elles mateixes comencen a ser conscients de qui són, qui volen ser i com ho volen fer per a intentar aconseguir els seus reptes, Rocabruna posa a l’abast de pares i filles un projecte pioner de lideratge en acció per a menors d’edat.
 .
Més informació i inscripcions a Leader Code – Rocabruna a la pàgina de Fundación Fase o a través del correu electrònic leadercode.rocabruna@fasefundacion.org
.