Aquesta Setmana Santa hem anat a 4 convivències diferents:

  • SANTIAGO DE COMPOSTELA:

Les de 2n ESO vam fer un tram de 50 km del Camino de Santiago, des de Mélide fins a Santiago. Vam anar 21 de Rocabruna i totes vam aconseguir l’objectiu que ens vam proposar. Vam caminar sota la pluja, amb estones de sol i núvol, rodejades d’uns boscos espectaculars.

Dormíem en una escola de Lalín on compartíem l’allotjament amb altres Clubs de Catalunya. Ara ja ens estem preparant per la següent convivència de la G05 que serà a Fàtima al juliol!!!

Va ser un èxit de convivència!!

  • SEVILLA

Les de 3r ESO vam anar a viure la Setmana Santa a Sevilla!!! Tota una experiència increïble!! Vam poder viure una setmana santa especial veient les processons, rebent classes de Sevillanes, coneixent Sevilla amb bici, fent piragües… i anant al parc d’atraccions: Isla Mágica. Sense paraules!!! L’any que ve repetirem sens dubte!!!

Val la pena!!!!!! Sevilla no defrauda!!!!

  • TORRECIUTAT

Amb les de Batxillerat vam marxar els dies Sants a Torreciutat. Allà vam poder viure molt bé la Setmana Santa i alhora aprofitar per estudiar pels exàmens que tenim ara a la tornada. Van ser uns dies molt ben aprofitats. Vam combinar estudi amb esport, visitar alguna processo, anant a sopar a Barbastro i gaudint sobre tot de la companyia de totes. Uns oficis molt ben cuidats que ens van ajudar a viure una bona Setmana Santa.

Tothom va tornar encantat!!

  • UNIV

Les afortunades universitàries vam tenir la gran sort de poder anar tota la Setmana Santa a Roma per estar aprop del Sant Pare i del Prelat de l’Obra. No hi ha paraules per descriure tot el que vam viure. Sens dubte la millor setmana santa. Una gran historiadora de l’art ens va explicar tot l’art possible, vam visitar tot Roma i vam gaudir de l’ambient de Roma. Vam poder veure al Sant Pare de ben aprop i ens vam unir a totes les seves intencions i peticions.

Una experiència que s’ha de viure i no deixar escapar!!!