El passat dissabte 27 d’abril vam poder gaudir, un any més, del festival dels Sketchs que organitza el club Llar. Aquesta vegada, es tractava de la trentena edició, que va reunir entorn de 700 participants i les seves famílies a l’Auditori del Fòrum de Barcelona.

Des de Rocabruna, gràcies a un equip incondicional de mares, pares, monitores i nenes des de 1r de primària fins a 2n de Batxillerat, vam poder omplir l’escenari amb dos espectacles magnífics: “The greatest showman”, en la categoria juvenil, va fer vibrar el públic. El color, el dinamisme, la música, la qualitat en el vestuari i maquillatge i, sobretot, la passió que hi posaven les actrius i ballarines emanaven emoció. Pel que fa a la categoria infantil, la interpretació d’ “El Petit Príncep” va fer-nos despertar a tots una tendresa insospitada. En aquest cas, vam comptar amb el reconeixement explícit del jurat, que va atorgar el 3r premi a les més petites del club.
.
En acabar totes les actuacions, es va dur a terme el tradicional sorteig: samarretes de clubs esportius, pilotes signades pels jugadors, sopars a restaurants o estades a hotels, etc. Els diners que es recollien amb la participació en aquests sorteigs han estat destinats al centre de formació per a dones Kamalini a l’Índia. D’aquesta manera, la feina feta durant tot el trimestre per a la preparació dels sketch, a banda de tot el que hem pogut gaudir fent equip, aprenent uns d’altres i compartint, ha enriquit el seu sentit, ja que el festival ha estat una mitjà per a col·laborar amb aquesta iniciativa.
A continuació us deixem algunes fotografies…
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.