Sopar de Nadal amb les grans del Club

El passat 23 de desembre vam fer el tradicional sopar de Nadal amb les grans del Club. La sala d’estar es va omplir de noies des de 2n ESO fins a 2n Batxillerat. Es notava que això és casa seva.
Vam començar a les 19,00 amb un recés mensual per preparar bé el Nadal. A les 20,15 vam tenir la Missa del Tríduum de Nadal, amb moltes famílies. I finalment, a les 21,30h començava el sopar.
Es va fer un ambient entranyable acompanyat d’algunes sorpreses. Per a les nenes, un vídeo que feia palès totes les vivències, experiències i aventures que han viscut a Rocabruna al llarg dels seus anys aquí. Va ser emocionant! A més, cadascuna es va poder emportar un targetó específic per cada promoció en el qual hi havia un missatge i una foto per a elles.
Finalment, les grans de 2n de Batxillerat van superar expectatives: primer ens van fer riure amb un show en el qual imitaven, amb molt de carinyo, les monitores que viuen a Rocabruna. En acabar, en nom de totes les noies del Club van regalar una Cafetera Nespresso per a Rocabruna.
Es nota que Rocabruna és casa seva i una part imprescindible de la seva vida.

Moltes gràcies a totes!

2018-01-02T22:25:06+00:0024 desembre, 2017|