El dissabte 14 d’abril vam poder presenciar un gran espectacle realitzat per totes les nostres noies de Primària, ESO i Batxillerat a l’Auditori del Fòrum de Barcelona en el Festival dels
Sketchs musicals, amb les representacions de Tarzan i Singing in te rain.

Enguany Rocabruna ens hem emportat dos premis!! Un de les grans del Club i l’altre de les petites!! Impressionant!! Amb quina il·lusió van sortir totes damunt l’escenari… van aconseguir
fer vibrar l’Auditori!! Quina energia, emoció, entusiasme, alegria… són unes grans artistes!! Van aconseguir emocionar a tot el públic amb la posada en escena, la coreografia, la decoració, els vestuaris, la interpretació, el fil conductor de la història… Quin orgull!!

No obstant això, no podem deixar de dir, que si a Rocabruna hem aconseguit aquests dos premis ha sigut gràcies a tota la implicació de pares, mares, monitores, noies… que han ajudat en tot el muntatge dels sketchs. Sense tots ells no hagués sigut possible. Han estat moltes hores de treball abnegat, ocult, silenciós… que han permès el gran triomf de Rocabruna.

Per nosaltres aquest és el millor PREMI: el gran equip que som Rocabruna!!! Gràcies a tots vosaltres per la vostra aportació!!!

Hem aconseguit que Rocabruna sigui UNA GRAN FAMÍLIA!!!!! Moltes gràcies a tots per fer-ho possible!!!!!!!!!!!

Us deixem amb les gravacions dels dos Skecths i algunes fotos del dia del Festival!!

Signing in the rain: 3r premi categoria juvenil:


Tarzan: 3r premi categoria infantil