Aquesta Setmana Santa ha sigut única, hem pogut visitar llocs com Roma, Sevilla i Santiago de Compostela! Aquí us deixem un resum de cada convivència:

Sevilla

Aquesta Setmana Santa per les de noies de 3r i 4t ESO de Rocabruna ha sigut especial! Hem viscut una immersió cultural a Sevilla! Allà ens hem trobat amb 120 noies d’altres Clubs de tot Catalunya, amb qui hem pogut compartir intensament aquests dies.  

Hem fet una ruta històrica per Sevilla, visites culturals, hem visitat el santuari del Rocío i hem rebut classes de sevillanes!  A més d’activitats de Solidaritat, ja que vam anar a ajudar i fer companyia a ancians d’asils.

També hem fet unes grans Olimpíades de diferents esports, piragüisme, ruta en bicicleta… I vam anar al Parc d’atraccions de la “Isla Mágica”.

Ha sigut una Setmana Santa molt enriquidora, ja que hem gaudit d’activitats culturals, esportives i de solidaritat.

Sevilla enlluerna!

 club-rocabruna-sevilla

club-rocabruna-sevilla-8

club-rocabruna-sevilla-5

club-rocabruna-sevilla-4

club-rocabruna-sevilla-3

club-rocabruna-sevilla-2

Roma

Aquesta Setmana Santa les més grans del club hem tingut la sort d’anar  a Roma. Hem participat al congrés universitari UNIV, visitat la ciutat eterna amb una guia d’art, assistit a l’audiència amb el Sant Pare, algunes fins i tot saludar-lo i participat en una tertúlia amb els nou Prelat de l’Obra, don Fernando Ocáriz. Ha estat una Setmana Santa única!

club-rocabruna-roma

club-rocabruna-roma-4

club-rocabruna-roma-3

club-rocabruna-roma-2

Camino de Santiago

Aquesta Setmana Santa hem tingut la sort de poder viure una experiència inoblidable recorrent una de les rutes amb més valor històric i espiritual d’arreu del món! Santiago no defrauda!

Hem recorregut 53,3 km del Camí de Santiago francès, en tres dies! Una gran aventura!  l! Hem fet grans amistats, i hem gaudit d’unes camins impressionants!

Val la pena viure aquesta experiència!

club-rocabruna-camino-de-santiago_6

club-rocabruna-camino-de-santiago_5

club-rocabruna-camino-de-santiago_7