2a Fira Familiar

L’activitat que tots estàvem esperant va tenir lloc, per fi, dissabte passat dia 11 de novembre. Amb la il·lusió de la primera vegada i superant amb optimisme els ja tradicionals entrebancs (mal temps, permisos…), dissabte passat al matí vam celebrar la 2a Fira Familiar de Rocabruna. Va ser una matí intens i emocionant, ple de sorpreses per als més petits i de moments entranyables per als grans. Amb novetats com la venda de samarretes o les bombolles de sabó gegants, no podem deixar de reconèixer que segueixen agradant les activitats estrella: casa de la por, tira-xines gegant, piscina de boles i un llarg etcètera. A més, el photocall infantil al vaixell de Vaiana ens portava records increïbles del sketch del curs passat, ara que, per cert, ja no queda gaire per a començar els càstings de nou!

Una vegada més, en definitiva, s’ha fet palès que Rocabruna va endavant com un gran vaixell on hi cabem tots, precisament gràcies a la implicació incondicional de tots els qui en formem part.
Rocabruna és un club Familiar, un lloc on crèixer i gaudir, on aprendre i estimar; i això és el que dissabte passat va sortir al carrer: tots vosaltres, Rocabruna.

Galeria 2a Fira Familiar

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
2017-11-23T17:27:41+00:0023 novembre, 2017|